Sadullah Özer İlkokulu

Vizyon: OKULUMUZDA,DÜŞÜNDÜREN, AKIL YÜRÜTEN, BİLGİYİ ÜRETMEYİ AMAÇLAYAN, EZBERLETMEYEN, EĞLENDİREREK ÖĞRETEN, BİREYSEL FARKLILIKLARI MERKEZE ALAN, BİR EĞİTİM ANLAYIŞINI EN ETKİLİ BİR BİÇİMDE UYGULAMAKTIR

Misyon: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI IŞIĞINDA, KENDİSİNİ, MİLLETİNİ VE VATANINI TANIYAN, KORUYAN VE GELİŞTİREN, KENDİSİYLE VE ÇEVRESİYLE BARIŞIK, SORGULAYAN VE ÇÖZÜM ÜRETEN, SORUMLULUK SAHİBİ ÖĞRENCİLER YETİŞTİREREK ONLARI BİR ÜST ÖĞRENİM BASAMAĞINA VE HAYATA HAZIRLAMAKTIR.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler: İlçe Çocuk Oyunları Turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler: Stem Etkinlikleri
Proje Çalışmaları: eTwinning Projeleri Yerel Projeler
Kontenjan Bilgileri: Kontenjan sınırı yoktur.
Diğer Hususlar: Okul binasını 2 okul kullanıyor olmasından kaynaklı ikili öğretim yapılmaktadır.

WEB - https://sozeriokulu.meb.k12.tr

Adres - Ferah Mahallesi Adil Özer Sokak Numara11 Dursunbey/BALIKESİR

Öğretim Şekli :İkili öğretim - Sabahçı

Yerleşim Yeri - Dursunbey, Balıkesir ilinin bir ilçesi. Balıkesir´in doğusunda, Kütahya sınırında bulunmaktadır. Denizden yüksekliği 672 metredir. Bölge dağlık, ormanları ve kerestesi ile meşhurdur. Dursunbey´den Balıkesir-Kütahya kara ve demiryolları geçer. En büyük geçim kaynağı ormanlar ve hayvancılıktır.

Adres - Ferah Mahallesi Adil Özer Sokak Numara11 Dursunbey/BALIKESİR

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.İl merkezine uzaklığı 75 km´dir